Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Basic

BASIC ESCAPE ROOM EXPERIENCE

Still cool though! Ideaal voor eenmalige evenementen.

Je bent opzoek naar een attractie, activiteit of beleving voor je familie, vrienden of collega’s? Dan is deze basic escape room van Mobile Exitroom zeker geschikt!

Binnen enkele minuten is deze escape room geplaatst op jouw locatie. Onze operators zorgen ervoor dat de bezoekers worden gebrieft zodat ze klaar zijn om naar binnen te gaan!
Standaard zullen we de escape room 5 uur draaien, heb je meer tijd nodig? Dat kan geregeld worden!

Na je event ruimen we alles weer netjes op. Indien de tijden zijn bijgehouden kun je deze gebruiken om de winnaar te selecteren en deze een eventuele prijs te overhandigen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×