Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Vacature – Chauffeur

Vacature titel

Chauffeur

Locatie

Deurne

Uren

0-24 uur

Bring the Experience! Chauffeur van mobiele escape rooms

Wij zijn Experience Republic, bekend van de mobiele escape room (www.mobileexitroom.nl). Wij geloven in de kracht van beleving. Vanwege nationale en internationale groei zijn we continu in beweging – en onze experiences ook. Daarom zijn we op zoek naar een chauffeur die het transport en de plaatsingen van onze escape rooms verzorgt.

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken (en zo niet dan arrangeer je verdere support).

Daarnaast zorg je voor een overzichtelijk magazijn en neem je het voorraadbeheer voor je rekening. Je bent overdag beschikbaar, en doet niet moeilijk als we tijdens de avonduren niet zonder je kunnen.

Wat maakt deze baan zo aantrekkelijk?

Je werkt als belevingsleverancier en technisch ondersteuner. Je komt op gave plekken en werkt in een informele sfeer met enthousiaste collega’s. De planning wordt voor je geregeld – en jij regelt de rest op jouw onnavolgbare manier. Samen met het team lever je ervaringen die klanten nog lang bijblijven. Werkplezier zoals je het nog niet eerder meemaakte.

Jij brengt mee:

  • Ervaring als chauffeur
  • Flexibele beschikbaarheid (0-24 uur per week)
  • Klantgerichtheid
  • Humor
  • Flexibiliteit
  • Aanpakkersmentaliteit

Belevingen transporteren naar mooie verten en grote hoogten? Overtuig ons door je CV en motivatie te sturen naar Sandra, ikwilwerken@experiencerepublic.nl o.v.v. Sollicitatie Chauffeur.

Solliciteren

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×