Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Vacature – Operator

Vacature titel

Promoter - Operator

Locatie

Deurne

Uren

0-30 uur

Master of the Experience! Operator voor mobiele escape rooms gezocht

Leven is beleven, dat is je mentaliteit. Alles uit het leven halen. En daar maak je graag anderen deelgenoot van. Dat treft. Wij ook.

Wij zijn Experience Republic, bekend van de mobiele escape room (www.mobileexitroom.nl).

Vanwege nationale en internationale groei kunnen we wel wat versterking gebruiken. Onze escape rooms staan bij klanten als Rabobank, PSV, Thales, BBC, Metakids of Dutch Technology Week. Ze verrijken beuzen, winkels en evenementen als Nijmeegse Vierdaagse, Generation Discover, Twente Science Night, Cyber Security Week en eDay.

Lijkt het jou wel wat om de touwtjes in handen te hebben?

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou. Want je kent de techniek en de inhoud als geen ander. Beheerst de beleving. Creëert maximale impact.

Wat maakt deze baan zo aantrekkelijk?

Je krijgt de vrijheid om je eigen week in te delen. Je werkt in een informele sfeer. Eerlijk is eerlijk, de werkdagen zijn wel eens lang en vaak avontuurlijk. Maar dat vind je niet erg. Want je werkt op enerverende events en met leuke mensen. Samen met je collega’s lever je ervaringen die klanten nog lang bijblijven. En dat geeft voldoening.

Are you ready for world domination?

  • Je communiceert vlot, positief en overtuigend in Nederlands en Engels.
  • Je gaat graag uitdagingen aan, bent open en nieuwsgierig.
  • Je bent flexibel beschikbaar (0-30 uur per maand, 7 dagen per week in overleg).
  • Je kunt goed omgaan met werkdruk.
  • Je hebt technische affiniteit en leert gemakkelijk.
  • Je denkt en werkt oplossingsgericht.
  • Rijbewijs is gewenst maar niet verplicht.

Heb jij intens veel zin om voor ons aan de slag te gaan? Overtuig ons van jouw licence to operate.

Stuur je CV en motivatie naar Sandra, ikwilwerken@experiencerepublic.nl o.v.v. Sollicitatie Operator.

Solliciteren

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×