Kies je vacature

Deurne Planner

De operators staan klaar voor vertrek. De bussen zijn gereed. Jij hebt je planning afgetikt met de jongens van distributie. De andere spullen zijn al gearriveerd in Vegas. Je overlegt, woont zo ongeveer in je mailbox en smartphone, en je weet (met) een team te bewegen. Zomaar een dag uit je leven als planner.

Bekijk vacature

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Vacature – Planner

Vacature titel

Planner

Locatie

Deurne

Uren

28 uur

Organize the Experience! Planner gezocht

Wij zijn Experience Republic, bekend van de mobiele escape room (www.mobileexitroom.nl).

En we zijn op zoek naar een planner die alles rondom de plaatsingen van onze escape rooms organiseert. Van het regelen van de juiste materialen tot het aansturen van onze collega’s. Of ze nu in Deurne aan je bureau staan of in Dubai op de beurs; alles en iedereen is onder controle met jou in de buurt. Heb jij een winnaarsmentaliteit? Plan jij je zetten vooruit? Are you ready for world domination?

Dan zijn wij op zoek naar jou, onze nieuwe Planner

De operators staan klaar voor vertrek. De bussen zijn gereed. Jij hebt je planning afgetikt met de jongens van distributie. De andere spullen zijn al gearriveerd in Vegas. Je overlegt, woont zo ongeveer in je mailbox en smartphone, en je weet (met) een team te bewegen. Zomaar een dag uit je leven als planner.

Je snapt de formule “Getting things done = Communiceren”. Je kickt op resultaten en het proces er naartoe. Maar je weet ook dat de wereld veroveren buiten de 9-tot-5-uurtjes gebeurt. En als het nodig is, stap je zelf op die vlucht naar San Francisco of Washington om je collega’s ter plekke te ondersteunen. Kun je meteen wat van de wereld zien. Krijg je alles vanuit kantoor geregeld, prima dan! Maar de ruimte heb je bij ons.

Wat maakt deze baan zo aantrekkelijk?

Je krijgt de vrijheid om je eigen week in te delen. Je komt op gave plekken. Je werkt in een informele sfeer en hebt meestal te maken met enthousiaste en jonge mensen. Je regelt het wel even (oké dan, er komt best wel wat bij kijken). Je organiseert beleving: samen met het team lever je ervaringen die klanten nog lang bijblijven. En dat is cool.

We willen jou, want jij bent…

  • 28 uur per week beschikbaar.
  • Communicatief vaardig: met klanten en team communiceer jij op het juiste niveau.
  • Stressbestendig en flexibel: je houdt het hoofd koel en gaat goed om met tijdsdruk en ad-hoc situaties.
  • Zorgvuldig en alles overziend: je kunt met tien dingen tegelijk bezig zijn en toch het overzicht behouden – multitasking like a pro.
  • Open, eerlijk, opgeruimd en oplossingsgericht.
  • Niet bang voor een uurtje meer.

Heb jij intens veel zin om voor ons aan de slag te gaan? Stuur je CV en motivatie naar Sandra, ikwilwerken@experiencerepublic.nl o.v.v. Sollicitatie Planner.

Solliciteren

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een op maat gemaakte Branded Booth? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×