Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Custom

CUSTOM ESCAPE ROOM EXPERIENCE

Gepersonaliseerd. Jouw look-and-feel. Binnenkant, buitenkant of beide!

Je hebt eigenlijk 3 opties voor het personaliseren.
– Buitenkant
– Binnenkant
– Buiten- en binnenkant!

Het is volledig aan jou, wil jij dat alleen de buitenkant gepersonaliseerd is naar jouw kleuren, lettertypes en logo’s? Of wil je de binnenkant ook personaliseren? De gameplay houden we hetzelfde maar we kunnen deze wel aanpassen dat deze past naar bijvoorbeeld jouw product, service en/of verhaal.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×