Choose your career

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Vacature – Chauffeur

Job title

Chauffeur

Location

Deurne

Hours

0-24 uur

Bring the Experience! Chauffeur van mobiele escape rooms

Wij zijn Experience Republic, bekend van de mobiele escape room (www.mobileexitroom.nl). Wij geloven in de kracht van beleving. Vanwege nationale en internationale groei zijn we continu in beweging – en onze experiences ook. Daarom zijn we op zoek naar een chauffeur die het transport en de plaatsingen van onze escape rooms verzorgt.

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken (en zo niet dan arrangeer je verdere support).

Daarnaast zorg je voor een overzichtelijk magazijn en neem je het voorraadbeheer voor je rekening. Je bent overdag beschikbaar, en doet niet moeilijk als we tijdens de avonduren niet zonder je kunnen.

Wat maakt deze baan zo aantrekkelijk?

Je werkt als belevingsleverancier en technisch ondersteuner. Je komt op gave plekken en werkt in een informele sfeer met enthousiaste collega’s. De planning wordt voor je geregeld – en jij regelt de rest op jouw onnavolgbare manier. Samen met het team lever je ervaringen die klanten nog lang bijblijven. Werkplezier zoals je het nog niet eerder meemaakte.

Jij brengt mee:

  • Ervaring als chauffeur
  • Flexibele beschikbaarheid (0-24 uur per week)
  • Klantgerichtheid
  • Humor
  • Flexibiliteit
  • Aanpakkersmentaliteit

Belevingen transporteren naar mooie verten en grote hoogten? Overtuig ons door je CV en motivatie te sturen naar Sandra, ikwilwerken@experiencerepublic.nl o.v.v. Sollicitatie Chauffeur.

Apply for this job

Contact us

Do you have any questions or would you like to request a quotation? Please contact us by phone or send us an e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is part of Experience Republic.

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×