Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

BBC / Micro:bit Mobiele Escaperoom

In opdracht van Devlab Academy hebben we de Micro:bit mobiele escaperoom ontwikkeld. De Micro:bit is een product dat door de BBC in Engeland is gemaakt. Het leert kinderen op een speelse manier programmeren.

De escaperoom is een tijdscapsule waarmee je door een programmeerfout in het jaar 2150 terecht bent gekomen. Programmeer je met behulp van de Micro:bit terug naar vandaag! Devlab Academy is klaar om Nederland te veroveren met deze mobiele escaperoom en wij ondersteunen daarin.

Devlab Interview

Onthulling BBC Mobiele Escaperoom

 

 

Contact us

Do you have any questions or would you like to request a quotation? Please contact us by phone or send us an e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is part of Experience Republic.

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×