Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Rabobank Mobiele Escaperoom

Rabobank is met de Rabobank Mobiele Escaperoom op een unieke manier in beeld bij lokale evenementen. Wij ontzorgen de Rabobank met begeleidend personeel, transport en tijdige plaatsing van de mobiele escaperooms.

In opdracht van Soapbox marketing hebben we deze mobiele escape room ontwikkeld die ingezet wordt als activatie voor de Rabobank. In de Rabobank Escape Room komen jongeren diverse financiële uitdagingen en raadsels tegen en draait het allemaal om het maken van bewuste keuzes.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze Rabobank mobiele escaperoom?

Neem dan contact met ons op.

Contact us

Do you have any questions or would you like to request a quotation? Please contact us by phone or send us an e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is part of Experience Republic.

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×