Choose your career

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Thales Cyber Security Escape Room

Mobile Exitroom heeft de Thales Cyber Security Escape Room voor Thales in Nederland ontwikkeld. Deze mobiele escape room wordt bijvoorbeeld gebruikt als recruitmenttool.
Bezoekers bezoeken de fictieve overheidsinstelling Staatswaterrijk. Alle systemen gaan plat en bezoekers starten de systemen opnieuw met een counter-hack. Ze beginnen met tablets, USB-sticks en een volledige VR-omgeving. Gegarandeerde beleving!

Deze mobiele escape room heeft al veel nominaties en prijzen gewonnen voor Thales Nederland, maar ook in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

De lijst is als volgt:

– Thales International Best Practice Award 2017/2018 🏆
– The Innovation Manager Awards (Nominated)
– Digital Communication Awards (Nominated)
– C&IT Awards (Nominated)
– Campaign Event Awards (Nominated)
– International B2B Marketing Awards (Nominated)
– Field Marketing & Brand Experience Award 2018 (Bronze)🥉
– Thales InnovAwards (Nominated)
– The Drum Experience Awards – Experiential Brand Activation at a festival or large-scale event of the Year (Nominated)

Thales Nederland Awards

We zijn ongelooflijk trots op dit project. Veel bedrijven, waaronder andere delen en landen van de Thales-groep, hebben ook met ons samengewerkt om dit succes te bereiken!

Het is mogelijk om deze escape room te huren voor uw evenement! Werk je in een IT-bedrijf? Of is online beveiliging (Cyber Security) een belangrijk onderdeel van uw bedrijf?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Veel verschillende bedrijven zijn je al voorgegaan in landen als Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en meer!

Wil je meer weten?

Contact us

Do you have any questions or would you like to request a quotation? Please contact us by phone or send us an e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is part of Experience Republic.

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×