Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Maatwerk Escaperoom

Personaliseer jouw beleving!

Een maatwerk escaperoom, hoe zit dat nu eigenlijk?
Ieder bedrijf, iedere instantie en iedere stichting vertelt een eigen verhaal en heeft een ander doel bij het inzetten van de mobiele escaperoom. Wat je verhaal, idee of doelstelling ook is, wij denken met je mee om de beste manier te vinden.

Huren

Wil jij de bezoekers van jouw event verrassen met een escaperoom? Dan ben je bij Mobile Exitroom aan het juiste adres. Onze Basic Escaperoom Experience past perfect op jouw bedrijfsfeest, open dag of festival. Deze mobiele escaperoom heeft een gave uitstraling en is op iedere locatie inzetbaar. Als onze collega’s eenmaal ter plaatse zijn, is de mobiele escaperoom binnen een uur klaar voor gebruik.

De room bezit een reis rond de wereld gameplay thema met een speeltijd van 8 minuten. Binnen deze tijd ervaren je bezoekers de rush van een escaperoom.

Ik wil een escape room huren!

Huren en personaliseren

Wil jij op jouw event je bezoekers verrassen met een escaperoom die de look & feel van jouw bedrijf of event uitstraalt? Dan ben je bij Mobile Exitroom aan het juiste adres. Onze gepersonaliseerde Basic Escaperoom Experience past perfect op jouw bedrijfsfeest, open dag of festival. Jij bepaalt hoe ver je wilt gaan; alleen je logo op de in- en uitgang, de gehele buitenzijde gewrapt in de gewenste look & feel, of zelfs een gameplay die aangepast is aan jouw wensen?! Alles is mogelijk!

Ik wil een gepersonaliseerde escape room huren!

Maatwerk

Ga jij net dat stapje verder en wil jij een eigen gepersonaliseerde mobiele maatwerk escaperoom die je vaker kunt inzetten op events van jouw keuze? Ook dat is mogelijk! Tijdens een creatieve sessie bespreken we samen jouw doelstellingen en geven we invulling aan het ontwerp. Het design, onderwerp van de gameplay en look & feel worden samen besproken. Bij een ‘go’ start het productieproces en binnen 8 weken heb jij je eigen High-End mobiele maatwerk escaperoom Experience. Indien gewenst zorgen wij ook voor de opslag, het vervoer en de exploitatie van je maatwerk escaperoom.

Ik wil een maatwerk escaperoom!

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×