Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Stap 1: Kies je exitroom

In onderstaand menu bepaal jij zelf wat voor escaperoom jij op jouw event wilt. Ga je voor een basic model die je naar keuze kunt personaliseren (custom) of ga jij voor een eigen ‘one of a kind’ High-Eind model die meerdere malen inzetbaar is:


Basic

Ideaal voor eenmalige evenementen.

Meer info

Basic

BASIC ESCAPE ROOM EXPERIENCE

Still cool though! Ideaal voor eenmalige evenementen. Je bent opzoek naar een attractie, activiteit of beleving voor je familie, vrienden of collega's? Dan is deze basic escape room van Mobile Exitroom zeker geschikt! Binnen enkele minuten is deze escape room geplaatst op jouw locatie. Onze operators zorgen ervoor dat de bezoekers worden gebrieft zodat ze klaar zijn om naar binnen te gaan! Standaard zullen we de escape room 5 uur draaien, heb je meer tijd nodig? Dat kan geregeld worden! Na je event ruimen we alles weer netjes op. Indien de tijden zijn bijgehouden kun je deze gebruiken om de winnaar te selecteren en deze een eventuele prijs te overhandigen.

Custom

Jouw look-and-feel. Binnenkant, buitenkant of beiden.

Meer info

Custom

CUSTOM ESCAPE ROOM EXPERIENCE Gepersonaliseerd. Jouw look-and-feel. Binnenkant, buitenkant of beide! Je hebt eigenlijk 3 opties voor het personaliseren.
- Buitenkant
- Binnenkant
- Buiten- en binnenkant!
Het is volledig aan jou, wil jij dat alleen de buitenkant gepersonaliseerd is naar jouw kleuren, lettertypes en logo's? Of wil je de binnenkant ook personaliseren? De gameplay houden we hetzelfde maar we kunnen deze wel aanpassen dat deze past naar bijvoorbeeld jouw product, service en/of verhaal.

High-End

Creating a real buzz.

Meer info

High-End

HIGH-END ESCAPE ROOM EXPERIENCE
Creating a real buzz!
Volledig naar jouw wens en smaak. Inzetbaar op meerdere events.

Stap 2: Gegevens invullen

Vul hieronder jouw gegevens in met de datum, het tijdstip en het adres van het evenement. Dan bekijken wij de beschikbaarheid.


Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×