Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Over ons

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic. Experience Republic wil samen met jou de ultieme beleving creëren zodat je jouw product, bedrijf en/of brand in de spotlight kunt zetten.
Wachten tot je doelgroep naar jou toe komt is niet meer van deze tijd; je moet ‘m zelf opzoeken. Mensen willen graag iets meemaken en verrast worden, daar ligt onze uitdaging en onze kracht!

Wij helpen je om op iedere gewenste locatie een onuitwisbare indruk achter te laten bij jouw doelgroep. Het is aan jou wat je wilt communiceren, wij zorgen voor de rest; of het nu gaat om een productlancering, een training, een merkactivatie of een beurs.

Mobile Exitroom haalt alles uit de kast om samen met jou je doelgroep te bereiken, te beïnvloeden, te activeren en te raken. Welk verhaal je ook wilt vertellen; we’ll get the job done. Waar dan ook, wanneer dan ook, hoe dan ook.

Experience-Republic-Team

 

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×