Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

BBC / Micro:bit Mobile Escaperoom

In opdracht van Devlab Academy hebben we de Micro:bit escape room ontwikkeld. De Micro:bit is een product dat door de BBC in Engeland is gemaakt. Het leert kinderen op een speelse manier programmeren.

De escape room is een tijdscapsule waarmee je door een programmeerfout in het jaar 2150 terecht bent gekomen. Programmeer je met behulp van de Micro:bit terug naar vandaag!

Bekijk de video’s:

Wat zeg Devlab over ons?

Introductie van de BBC Micro:bit Mobile Escape room

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×