Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

ING

Het doel van ING’s WQ-programma is eenvoudig en simpel: het gaat om het verbeteren van ieders welzijn! Samen met ING is er een gepersonaliseerde escape room ontwikkeld rondom vitaliteit en de vier elementen: eat, move, sleep en relax.

Onderzoek toont aan dat het verbeteren van uw manier van eten, bewegen, slapen en ontspannen helpt om je beter te voelen, maar ook beter te presteren. Daarom heeft ING een welzijnsprogramma opgezet. Dat gericht is op medewerkers en klanten om een hoger welzijn quotiënt te bereiken, zowel voor het bedrijfsleven als privé. Dus, om je reis naar meer energie te starten en prestaties te verbeteren, play the ING escape room en ontdek je welzijnsquotiënt!

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×