Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Overige opdrachtgevers

Overige opdrachtgevers gingen je al voor! Organiseer een uniek en ludiek event waarbij jouw klanten prijzen kunnen winnen. Of zorg voor een extraatje op jou evenement om een nieuw product te lanceren. Laat ons helpen om de naamsbekendheid te vergroten of bij het versterken van het imago. Jullie zorgen voor koffie of bier, wij voor een unieke beleving. Ook leuk als personeelsfeest!

Overige helden die in ons geloven:

– BOERENKAMPS DEURNE

– THAESIS

– HEMA DEURNE

– BIJ ROB MENSWEAR

– JCI PEELLAND

– JAM JAMM SOMEREN

– EERSTE ZAKENCLUB BRABANT

– GEMEENTE HELMOND

– ZANDENBOUW BV

– VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS

– MINISTERIE VAN DEFENSIE

– DE PANDOER

 

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×