Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

PSV Mobile Escaperoom

PSV is de eerste eredivisieclub met een gepersonaliseerde escape room. Het Philips Stadion is als vergaderlocatie uniek in zijn soort. Er zijn verschillende ruimtes die inspireren en prikkelen. De PSV Escape Room kan worden gebruikt in combinatie met een vergaderarrangement. Tijdens een vergadersessie in het stadion doe je nieuwe energie op. Je beleeft in deze escape room unieke facetten van het merk. Zonder dat je er voetbalkennis voor nodig hebt!

De mobiele escape room is bij uitstek een geschikte activiteit voor in de pauze of om even afleiding te zoeken na een lange zit bij een vergadering. In de gepersonaliseerde Escape Room worden maximaal twee personen opgesloten voor zeven minuten en krijgen de uitdaging om de code te kraken.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×