Kies je vacature

Deurne Planner

De operators staan klaar voor vertrek. De bussen zijn gereed. Jij hebt je planning afgetikt met de jongens van distributie. De andere spullen zijn al gearriveerd in Vegas. Je overlegt, woont zo ongeveer in je mailbox en smartphone, en je weet (met) een team te bewegen. Zomaar een dag uit je leven als planner.

Bekijk vacature

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Rabobank Mobiele Escaperoom

Rabobank is met de Rabobank Mobiele Escaperoom op een unieke manier in beeld bij lokale evenementen. Wij ontzorgen de Rabobank met begeleidend personeel, transport en tijdige plaatsing van de mobiele escaperooms.

In opdracht van Soapbox marketing hebben we deze mobiele escape room ontwikkeld die ingezet wordt als activatie voor de Rabobank. In de Rabobank Escape Room komen jongeren diverse financiële uitdagingen en raadsels tegen en draait het allemaal om het maken van bewuste keuzes.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze Rabobank mobiele escaperoom?

Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een op maat gemaakte Branded Booth? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×