Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Rabobank Mobile Escaperoom

De Rabobank mobiele Escape Room is een unieke manier van aanwezigheid op lokale evenementen. Wij ontzorgen de Rabobanken met begeleidend personeel, transport en tijdige plaatsing van de mobiele escape rooms.

In samenwerking met Soapbox marketing hebben we deze mobiele escape room ontwikkeld die wordt gebruikt als activering voor de Rabobank. In de Rabobank Mobiele Escape Room komen jonge mensen verschillende financiële uitdagingen en raadsels tegen en draait het allemaal om bewuste keuzes maken.

Ben je geïnteresseerd in de Rabobank Mobiele Escape Room?

Neem contact op!

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×