Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Thales Cyber Security Escape Room

Mobile Exitroom heeft de Thales Cyber Security Escape Room voor Thales in Nederland ontwikkeld. Deze mobiele escape room wordt bijvoorbeeld gebruikt als recruitmenttool, maar ook om cyber security onder de aandacht te brengen.
Bezoekers bezoeken de fictieve overheidsinstelling Staatswaterrijk. Alle systemen gaan plat en bezoekers starten de systemen opnieuw met een counter-hack. Ze beginnen met tablets, USB-sticks en een volledige VR-omgeving. Gegarandeerde beleving!

Wat zegt Thales over ons?

Awards en Nominaties

Deze mobiele escape room heeft al veel nominaties en prijzen gewonnen voor Thales Nederland, maar ook in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

De lijst is als volgt:

– Thales International Best Practice Award 2017/2018 🏆
– The Innovation Manager Awards (Nominated)
– Digital Communication Awards (Nominated)
– C&IT Awards (Nominated)
– Campaign Event Awards (Nominated)
– International B2B Marketing Awards (Nominated)
– Field Marketing & Brand Experience Award 2018 (Bronze)🥉
– Thales InnovAwards (Nominated)
– The Drum Experience Awards – Experiential Brand Activation at a festival or large-scale event of the Year (Nominated)

Thales Nederland Awards

We zijn ongelooflijk trots op dit project. Veel bedrijven, waaronder andere delen en landen van de Thales-groep, hebben ook met ons samengewerkt om dit succes te bereiken!

Het is mogelijk om deze escape room te huren voor uw evenement! Werk je in een IT-bedrijf? Of is online beveiliging (Cyber Security) een belangrijk onderdeel van uw bedrijf?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Veel verschillende bedrijven zijn je al voorgegaan in landen als Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en meer!

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×