Kies je vacature

Deurne Planner

De operators staan klaar voor vertrek. De bussen zijn gereed. Jij hebt je planning afgetikt met de jongens van distributie. De andere spullen zijn al gearriveerd in Vegas. Je overlegt, woont zo ongeveer in je mailbox en smartphone, en je weet (met) een team te bewegen. Zomaar een dag uit je leven als planner.

Bekijk vacature

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Thales Nederland Cyber Escape Room

Voor Thales Nederland heeft Mobile Exitroom een Cyber Escape Room ontwikkeld. Deze mobiele escaperoom wordt bijvoorbeeld ingezet als recruitment tool. Bezoekers bezoeken de fictieve overheidsinstelling Staatswaterrijk. Daar liggen alle systemen plat, en met een tegenhack starten bezoekers de systemen weer op. Ze gaan aan de slag met tablets, usb-sticks en een volledige VR-omgeving. Gegarandeerde beleving!

Deze mobiele escaperoom heeft veel nominaties en prijzen binnen gesleept voor Thales Nederland.

Het rijtje is als volgt:

– Thales International Best Practice Award 2017/2018 🏆
– The Innovation Manager Awards (Nominated)
– Digital Communication Awards (Nominated)
– C&IT Awards (Nominated)
– Campaign Event Awards (Nominated)
– International B2B Marketing Awards (Nominated)
– Field Marketing & Brand Experience Award 2018 (Bronze)🥉
– Thales InnovAwards (Nominated)
– The Drum Experience Awards – Experiential Brand Activation at a festival or large-scale event of the Year (Nominated)

Thales Nederland Awards

Wij zijn natuurlijk erg trots op dit project. Veel bedrijven, waaronder ook andere takken en landen van de Thales Group zijn ook met ons in zee gegaan om dit succes te bereiken!

Benieuwd naar meer informatie?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een op maat gemaakte Branded Booth? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×