Kies je vacature

Deurne Promoter - Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de escape room waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

VNOG

De rook verspreidt zich door de keuken… Terwijl je de vlammen probeert te doven, hoor je het schelle geluid van de rookmelder. Je wilt de deur openen, maar je kunt de ruimte pas verlaten als je de raadsels oplost en de codes kraakt. Je hebt maar 15 minuten om uit de escape room te ontsnappen. Ben jij op tijd?

In samenwerking met VNOG en Brandweer Nederland is er een gepersonaliseerde escape room ontwikkeld. Deelnemers bevinden zich in een woning en moeten vanwege een brand evacueren. Voordat zij de woning veilig kunnen verlaten, moeten de deelnemers verschillende opdrachten uitvoeren en raadsels oplossen op het gebied van zelfredzaamheid en brandveiligheid. Deelnemers leren in de escape room wat zij zelf kunnen doen om hun woonsituatie veiliger te maken.

Op de Negenmaandenbeurs in Amsterdam stond deze escape room in net een ander jasje! Another epic collaboration: VNOG én Nederlandse Brandwonden Stichting. Jonge moeders werden geïnformeerd over de mogelijke gevaren die er in huis kunnen voor komen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een Mobiele Exitroom? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Mobile Exitroom

Mobile Exitroom is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×